В Ужгороді на бюджетній комісії підтримали петицію про допомогу сину загиблого в АТО Героя Єгору Сипавці на лікування

В Ужгороді на бюджетній комісії підтримали петицію про допомогу сину загиблого в АТО Героя Єгору Сипавці на лікування
Про це інформує Ужгородська міська рада

 

Засідання постійних комісій (https://rada-uzhgorod.gov.ua/post/cherhovi-zasidannia-deputatskykh-komisii-naperedodni-sesii-1-lypnia-vidbulysia-v-miskradi) із питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури, а також із питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, оподаткування, інвестиційної та регуляторної політики відбулися напередодні в Ужгородській міській раді. Депутати розглянули вісім десятків проєктів рішень, винесених на розгляд чергової сесії, запланованої на 1 липня. 

 

Кілька проєктів члени комісій рекомендували відправити на додаткове вивчення. Серед таких на земельній комісії – зміни до Положення про дольову участь власників квартир (квартиронаймачів) у капітальному ремонті (реконструкції, модернізації) в багатоквартирних житлових будинках.

На бюджетній комісії розглянули зареєстровану петицію, а також клопотання міського голови Богдана Андріїва про збільшення суми матеріальної допомоги для 12-річного Єгора Сипавки, сина загиблого в АТО Героя, в розмірі 50 тисяч гривень – на лікування агресивної форми раку, саркоми Юінга.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів