Дві важливі для міста Програми прийняли ужгородські депутати під час засідання сесії

Дві важливі для міста Програми прийняли ужгородські депутати під час засідання сесії
Програму розвитку транскордонного співробітництва та підтримки імплементації проєктів міжнародної технічної допомоги в м. Ужгород на 2023-2027 роки підтримали сьогодні на сесії міськради.

 

Головна мета документу – реалізація стратегічного пріоритету розвитку міста у напрямку активізації соціально-економічного, науково-технічного, екологічного, культурного розвитку суб’єктів транскордонного співробітництва, що відповідає міжнародним стандартам та спрямований на максимально ефективне використання історико-культурного, туристичного, інвестиційного потенціалу міста та вирішення соціально-економічних проблем міста.

Виконання програми сприятиме консолідації зусиль щодо розвитку транскордонного співробітництва, ліквідації інфраструктурних перешкод та сприяння спільній діяльності прикордонних регіонів.

Також проголосували сьогодні на сесії і за Програму забезпечення заходів з оборонної та мобілізаційної роботи на 2022-2024 роки.

Проєкт рішення підготовлено з метою забезпечення заходів оборонної та мобілізаційної роботи, налагодження чіткої системи військового обліку, реформування Ужгородського об'єднаного міського військового комісаріату в Ужгородський об'єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Ресурсне забезпечення програми становить 750 тис. грн (по 250 тис. грн щороку).

Також внесли зміни до Програми надання шефської допомоги військовим частинам, розташованим на території міста на 2021-2022 роки, узявши до уваги листи військових частин А 1778 та 3002.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів