Підписано договір запозичення до бюджету Ужгородської міської територіальної громади

Підписано договір запозичення до бюджету Ужгородської міської територіальної громади
Договір запозичення до бюджету Ужгородської міської територіальної громади підписали сьогодні з державним ПАТ АТ «Укргазбанк» у міськраді. 80 млн грн буде надано на 60 місяців із процентною ставкою 11,29% річних та можливістю дострокового погашення. Повернення коштів відтерміноване і почнеться із січня 2022 року. Запозичення необхідні для будівництва, реконструкції, капітальних ремонтів.

 

Як зазначив міський голова Богдан Андріїв, практика запозичень до місцевих бюджетів поширена, багато українських міст беруть кредити, щоб швидше закінчити довгострокові роботи. В Ужгороді кошти спрямують, зокрема, на завершення капітальних ремонтів вулиць Капушанської та Тиводара Легоцького, капітальні ремонти вулиць Олександра Богомольця, Миколи Лелекача, Донської, Павла Тичини, капремонт благоустрою територій у школах №№2, 6 та 20, а також дитсадка №28, капремонт фасаду дитячої поліклініки на вулиці Володимира Гошовського, реконструкцію водогону на вулиці Юрія Гагаріна, будівництво міні-котельні для школи №6, капремонт зовнішнього освітлення футбольного поля із заміною електронного табло стадіону «Авангард» та інші.

Богдан Євстафійович подякував депутатам міськради за підтримку рішення на сесії та державному банку за співпрацю.

Директор Закарпатської обласної дирекції ПАТ АБ «Укргазбанк» Андрій Коляско відзначив, що кредитами їхнього банку користуються сьогодні 11 обласних центрів та додав, що спільно у найкоротші терміни можна буде зробити й об’єкти у нашому місті.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів