В Ужгороді нацгвардійців регулярно тестують методом ІФА

В Ужгороді нацгвардійців регулярно тестують методом ІФА
В Ужгороді у особового складу 3 батальйону військової частини 3002 Національної гвардії України вчергове проведено забір крові для імуноферментного аналізу, який дозволяє виявити наявність антитіл до вірусу COVID-19 у військовослужбовців.

 

Результати тестування, зазвичай, відомі вже наступного дня. Роблять їх у сучасній лабораторії, яка створена на базі 2 Галицької бригади Нацгвардії України.

«Регулярне тестування нацгвардійців методом ІФА - одне з першочергових завдань, які наразі стоять перед військовими медиками, - говорить начальник лабораторії штаб-сержант Леся Пилипюк. – Нацгвардійці постійно контактують з населенням, під час несення служби з охорони громадського порядку, чи виконуючи інші покладені на них завдання. Тому наше завдання постійно спостерігати за станом їх здоров’я та вчасно виявляти хворих на Covid-19. Тестування таким методом дозволяє виявляти і безсимптомних хворих, які не хворіють, але несуть небезпеку для інших».

Подібне тестування особового складу НГУ організовано регулярно, що забезпечує оперативне виявлення хворих на COVID-19 та їхнє лікування.

Олександр Коробко, Аліна Новікова

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів