Діти з Рахівщини приєдналися до благодійного проекту – «Мамо, я бачу війну»

Діти з Рахівщини приєдналися до благодійного проекту – «Мамо, я бачу війну»
«Мамо, я бачу війну» – благодійний проект допомоги дітям України до якого приєдналися юні лісівники шкільного лісництва ДП «Ясінянське ЛМГ» та учні Чорнотисянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

 

Проєкт «Мамо, я бачу війну» – це колекція-колаж робіт дітей з України та всього світу! За допомогою технології блокчейн організатори мають на меті показати та зберегти в історії ті різноманітні почуття та емоції, що відчували діти у цей страшний час, – від страху і розпачу до надії та віри в перемогу. Створений маніфест-колаж із дитячих малюнків про війну в Україні залишиться назавжди в мережі Інтернет за допомогою технології NFT. Для створення цифрового колажу діти із Чорнотисянського ЗЗСО намалювали більше 30 малюнків.

Згодом створений фотоколаж буде виставлений на міжнародний благодійний цифровий NFT- аукціон. Кошти від нього будуть перераховані у фонд гуманітарної допомоги дітям, які постраждали від війни! – розповіли у ДП “Ясінянське ЛМГ” Долучитися до проекту може кожен. Детальну інформацію про проєкт «Мамо, я бачу війну» можна знайти на http://momiseewar.com.

Допоможіть дітям України!

Олена БОДНАР, Карпатський об`єктив

 

25 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів