З початку війни 98 вимушених переселенок народили в Ужгороді

З початку війни 98 вимушених переселенок народили в Ужгороді
98 вимушених переселенок народили в Ужгороді з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це повідомили на Facebook-сторінці Ужгородської міської ради.

 

Загалом у місті медичну допомогу з 24 лютого в Ужгороді отримали понад 12 тисяч вимушених переселенців. "229 жінок пролікували з гінекологічними патологіями та патологіями вагітних. Фахівці міської дитячої клінічної лікарні амбулаторно пролікували 628 дітей амбулаторно і 573 – стаціонарно", — йдеться у повідомленні.

5 540 вимушених переселенців звернулися за консультаціями, пройшли обстеження, діагностику та фізпроцедури у міській поліклініці, 3 280 — відвідали сімейних лікарів.

До міської клінічної лікарні звернулися 1055 людей, 344 із них госпіталізували. Ще 770 звернулися в міську багатопрофільну лікарню, 226 з них госпіталізували. 225 людей звернулися до волонтерського медичного пункту, створеного в будівлі реабілітаційного відділення міської дитячої клінічної лікарні. Там можна пройти огляд лікаря та отримати деякі препарати, котрі надійшли у вантажах гуманітарної допомоги.

 

06 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів