На Закарпатті стартує конкурс грантів для підтримки релокованого малого та мікробізнесу

На Закарпатті стартує конкурс грантів для підтримки релокованого малого та мікробізнесу
На Закарпатті стартує конкурс грантів для підтримки малого та мікробізнесу, який релокувався з місць ведення бойових дій. Про це повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

 

За його словами, за результатами відбору визначать компанії, які запропонують найкращу бізнес-пропозицію (модель). Переможцям нададуть фінансову допомогу: малому бізнесу – до 20 тисяч євро, а мікропідприємствам – до 4,5 тисячі євро. Подавати заявки можна до 18:00 6 червня. Посилання на аплікаційну форму для малого та мікробізнесу. У разі виникнення питань телефонуйте на номери (0312) 61 74 58(0312) 61 66 35 або пишіть на електронну скриньку [email protected].

«Представники релокованого бізнесу, максимально долучайтеся до конкурсу. Це буде важливою фінансовою підтримкою для ефективного початку роботи на території нашого регіону. Сьогодні надзвичайно важливо відновлювати економіку України й Закарпаття, а завдяки проєкту "Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу" підприємства отримають необхідну допомогу для якісної та продуктивної роботи», — наголосив Василь Іванчо.

 

Проєкт втілюватиме Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансування Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Закарпатська ОВА

 

01 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів