Свято велоспорту і здорового відпочинку для дітей та молоді провели сьогодні в Ужгороді

Свято велоспорту і здорового відпочинку для дітей та молоді провели сьогодні в Ужгороді
Свято велоспорту і здорового відпочинку для дітей та молоді «ВЕЛОЛІДЕР» уже вдев'яте провели сьогодні в Ужгороді у Боздоському парку. Діти та підлітки 3-14 років, усього 70 учасників із Ужгорода, Мукачева, а також діти-переселенці із Харкова, Донеччини брали участь у велоконкурсах, змагалися у фігурній їзді, у заїзді «Крос-кантрі», сімейній естафеті.

 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв привітав учасників змагань, батьків, подякував за роботу організаторам та, зокрема, ініціатору – керівнику ГО «Велосипедно-туристичний клуб «ЛІДЕР» Миколі Щадею, а всім дітям – за те, що прийшли показати свою майстерність у велоспорті, провести з користю час разом. Додав, що міська влада продовжуватиме розвивати велоінфраструктуру Ужгорода. Також Богдан Євстафійович нагородив переможців серед наймолодших учасників, які змагалися в категорії «Садочок», грамотами та медалями.

Діти також отримали подарунки від спонсорів, запрошення для занять у велоклуб «Лідер».

Як зазначив головний організатор змагань, керівник велосипедного клубу «Лідер» Микола Щадей, турнір цей вже традиційний і проводять його для пропагування активного відпочинку та здорового способу життя, зміцнення традицій активного сімейного відпочинку, привернення уваги громадськості до безпеки дітей та дорослих під час велопрогулянок у місті, загалом популяризації велоспорту, велокультури. Цьогоріч вони ще й благодійні – частину коштів перерахують на підтримку наших військових.

Нагадаємо, організатори турніру –  КОДЮСШ «Спартак», ГО «Велосипедно-туристичний клуб «ЛІДЕР», управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, ВПГО «НОК України» в Закарпатській області.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

18 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів