Як платити годинником Swatch: інструкція для власників Mastercard

Як платити годинником Swatch: інструкція для власників Mastercard
Функція оплати товарів та послуг за допомогою годинника відомого швейцарського бренду Swatch — аналог подібної функції за участю смартфона, проте платіж годинником має низку незаперечних переваг, про які сьогодні розповімо більш детально.

 

У чому переваги оплати годинниками Swatch

Годинник Swatch сам по собі є вкрай стильною та сучасною річчю. Бренд розробив колекції чоловічих та жіночих годинників з біокераміки, у корпусах з нержавіючої сталі, спортивні, повсякденні та навіть дитячі навчальні моделі. Ну і звичайно Swatch – це неперевершена швейцарська якість. Саме за ці особливості покупці так полюбили годинник цього бренду.

Звичайно, до годинника можна прив'язати банківську картку Mastercard і отримати ряд переваг:

  • повна безпека платежу, SwatchPAY не зберігає дані про банківський рахунок, тому турбуватися про збереження власних коштів не доведеться;

  • моментальні платежі «рукою» — розраховуватися годинником можна без смартфона, коли вийшли погуляти або вибралися на пробіжку, не обтяжуючи себе сумкою та іншими речами.

Як користуватися карткою Mastercard у SwatchPAY

  1. Завантажте на свій смартфон додаток SwatchPAY який підходить для IOS та Android.

  2. Зареєструйтесь у додатку згідно з інструкцією.

  3. Вкажіть дані картки Mastercard вручну або скануйте картку.

  4. У програмі виберіть модель годинника Swatch.

  5. SwatchPAY підключений. Далі потрібно активувати оплату годинником.

  6. Якщо ви володієте телефоном без NFC, попросіть консультанта магазину Swatch зробити активацію годинника.

  7. Якщо Ваш телефон має функцію NFC, увімкніть її та просто піднесіть годинник до телефону. Дотримуючись інструкцій, активуйте годинник.

  8. Зробіть підтвердження активації за допомогою смс пароля.

  9. Годинник готовий до безконтактної оплати покупок.

За допомогою годинника Swatch можна розраховуватися в магазинах та будь-яких торгових точках, де є платіжні безготівкові термінали. Ви можете оплачувати продукти, паливо, квитки на транспорт та багато іншого за допомогою функції платежів годинником. В Україні користуватися SwatchPAY можуть власники карток Mastercard таких великих банків як «ПриватБанк», «Ощадбанк», «ПУМБ» та ін. Повний список банків-партнерів дивіться на сайті Mastercard. Спробуйте цю зручну функцію, і відчуєте як технології роблять життя комфортнішим!

 

20 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів