У Мукачеві відкрили фотовиставку "Закарпаття і війна. Фотохроніки"

У Мукачеві відкрили фотовиставку "Закарпаття і війна. Фотохроніки"
50 фотографій — така кількість експозиції виставки "Закарпаття і війна. Фотохроніки", яку відкрили 19 серпня у Мукачеві в Палаці культури й мистецтв. Авторами світлин є фотографи та фоторепортери Закарпатської області.

 

Тема виставки — життя Закарпаття під час війни. Про це Суспільному розповіла співорганізаторка Анна Семенюк. За її словами, організував захід "Ужгородський пресклуб". Для цього працівникам клубу автори скинули свої фотографії, які відібрали й включили до виставки. 

Фотограф Аттіла Федик для виставки працівникам "Ужгородського пресклубу" надіслав 15 світлин, з них обрали три для експозиції.

"Долучився, бо знімав ці кадри перших днів війни, роботу волонтерів, котрі збиралися й допомагали іншим, намагалися бути корисними одне одному, намагалися допомогами тим, хто цього потребував. На мою думку, ця виставка дуже важлива, бо пройшло не так мало часу і деякі люди психологічно абстрагувалися від цієї проблеми, а ця виставка — один зі способів нагадати їм про ці історичні моменти, задуматися і переосмислити їх", — зазначає Аттіла Федик.

Суспільне Ужгород

 

19 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів