На Закарпатті попрощалися із полеглим захисником, командиром протитанкового взводу 128 бригади Миколою Яремою

На Закарпатті попрощалися із полеглим захисником, командиром протитанкового взводу 128 бригади Миколою Яремою

 

На Закарпатті у селі Негровець Хустського району 24 грудня попрощалися зі старшим лейтенантом, командиром протитанкового взводу 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Миколою Яремою. Про це повідомляють на сторінці Національного природного парку "Синевир" у Facebook.

До війни Микола Ярема працював у НПП "Синевир" начальником Колочавського природоохоронного науково-дослідного відділення. "У цей день, з самого ранку небо було вкрито густим туманом, йшов рясний дощик, а довколишні гори й ліси наче відчували, що від сьогодні більше не побачать свого захисника. Того, хто, майже, щодня навідувався до них, любляче опікувався ними, присвятив охороні природи все своє життя", — йдеться у повідомленні.

Чин поховання розпочався з траурної процесії від його сімейного будинку до греко-католицького храму Введення в храм Пресвятої Богородиці. Заупокійну службу очолив владика Ніл, єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії.

"Висловити безмежну вдячність воїнові та провести його в останню путь прийшла багаточисельна громада, яка зібралася на його родинному подвір’ї у селі Негровець. 9 грудня цього року він мужньо прийняв свій останній бій під Бахмутом, де отримав важкі поранення, від яких не оговтавшись 18 грудня помер", — інформують у нацпарку.

 

25 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів