Смаколики – для захисників: Тоlk долучається до ініціативи з підтримки поранених військовослужбовців

Смаколики – для захисників: Тоlk долучається до ініціативи з підтримки поранених військовослужбовців
Днями команда ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Tolk) долучилася до підтримки поранених захисників – для тих військовослужбовців, котрі перебувають на лікуванні в закарпатських шпиталях, ліпили вареники з сиром.

 

Компанії Групи Tolk, як соціально відповідальний бізнес, беруть активну участь у  різноманітних ініціативах, спрямованих на підтримку дітей, соціально незахищених сімей, внутрішньо переміщених родин, ветеранів тощо. А зараз фахівці Tolk долучилися до чудової ініціативи волонтерської організації Закарпаття «Рух підтримки закарпатських військових» із підтримки поранених військовослужбовців.

Такі «вареничні вечорниці» проводять в Ужгороді щочетверга: зазвичай після закінчення роботи команди небайдужих колективів з усієї області приходять в офіс Руху, щоби разом виготовити велику партію вареників, які стануть смачною стравою для захисників, які перебувають на реабілітації в лікарнях краю.

Цього разу дівчата з Tolk разом із волонтерками Руху навіть встановили своєрідний рекорд – зліпили 1902 вареники! Робили їх з любов’ю та вдячністю, приправляли  українськими народними піснями та гарним настроєм, і аж незчулися, як кілька кілограмів тіста й сиру перетворилися в смаколики.    

«Ми ліпили вареники і думали про наших захисників, про тих, хто щодня ризикує здоров’ям та життям заради нас, заради того, щоб ми могли тут, у тилу, виховувати дітей, займатися своєю справою, допомагати, робити все можливе для наближення перемоги нашої країни, – відзначила директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець. – І ці відчуття єднання, причетності до спільної справи просто неймовірні».

Одна з працівниць товариства Анна Кузнєцова, чоловік якої захищав Україну, додала, що для поранених військових, котрі перебувають на реабілітації, подібна підтримка та увага дуже важливі:

«Знаю з розповідей чоловіка, як хочеться в лікарні відчути часточку домашнього тепла, любові, скуштувати улюблену страву. Сподіваюся, нашим захисникам вареники смакуватимуть!» 

Усі приготовані вареники волонтери склали в морозильні камери Руху, а відтак заморожені та розсортовані вони потраплять до кухонних блоків лікарень, де їх і приготують для захисників.

До слова, майже дві тисячі вареників дівчата зліпили буквально за півтори години – робота аж горіла в руках. По завершенні вареникобатлу відзначали, що така спільна справа допомагає великому колективу ставати дружнішим.     

Зі свого боку волонтери нагадують: підтримати ініціативу приготування вареників для поранених військових може кожен. Для цього треба зібрати власну невеличку команду та запитати у Руху підтримки закарпатських військових про час спільнодії.

 

28 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів