Святослав Вакарчук дав невеликий концерт перед бійцями 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

Святослав Вакарчук дав невеликий концерт перед бійцями 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади
Про це написали на сторінці бригади у ФБ.

 

Виступ відбувся далеко від лінії фронту, за межами досяжності ворожої артилерії, в добре захищеному підземному приміщенні й за невеликої кількості глядачів.

Лідер гурту «Океан Ельзи» сам акомпанував собі на гітарі, в його репертуарі були як розкручені хіти, так і народні пісні. До речі, співак врахував специфіку бригади, й виконав у тому числі кілька закарпатських композицій. Нагадаємо, що в пана Святослава особливе ставлення до бригади, адже він сам народився в Мукачеві, яке є одним із постійних пунктів дислокації 128 ОГШБр.

Як розповів сам виконавець, це був його 241 виступ для підрозділів ЗСУ. Якщо розділити це число на тривалість повномасштабної війни, вийде, що в середньому співак робить по два виступи щотижня!

Глядачі дуже тепло зустріли пана Святослава, гаряче аплодували й підспівували йому, а по завершенні концерту просили автографи і спільні селфі-фотосесії. Цей виступ та можливість неформально поспілкуватися з відомою зіркою стали справжньою віддушиною для бійців, за яку вони щиро вдячні відомому виконавцю.

 

30 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів