Виробляємо позитивні емоції: 8 звичок щасливих людей

Виробляємо позитивні емоції: 8 звичок щасливих людей
Кожна людина прагне знайти щастя. На питання – а що ж таке "щастя", відповіді можуть бути абсолютно різними. Дослідники з США вирішили визначити, чи існує мистецтво бути щасливим, і чи є якісь особливості в поведінці людини, яка більш щаслива, ніж інші. З цією метою вони опитали людей, які часто відчувають позитивні емоції і вважають себе щасливими.

 

Було отримано багато різноманітних відповідей, і в результаті дослідження визначило вісім найчастіших звичок щасливих людей. Може, вони комусь здадуться занадто простими, але, тим не менш, саме такі нескладні дії здатні наповнити ваше життя новими, яскравими фарбами.

 

Починайте свій день активно. Це можуть бути будь-які вправи – зарядка, пробіжка або просто прогулянка. Головне – знайти 10-20 хвилин вранці, щоб отримати заряд бадьорості на весь день. Важко знайти час? Просто ставте будильник трохи раніше.

 

Знайдіть час для усамітнення. Щасливі люди проводять багато часу з близькими і друзями – з тими, хто їм дарує позитивні емоції. Але дуже важливо хоча б кілька хвилин в день побути наодинці. Знайдіть такий час, розслабтеся, подумайте про щось приємне, не дозволяйте нікому відволікати вас.

 

Регулярно займайтеся спортом. Відпочивайте активно! Займайтеся спортом, який вам подобається – це можуть бути тренування у фітнес-клубі, велоспорт або спортивні ігри, наприклад. Можна стверджувати, що регулярні заняття спортом роблять наше життя більш цікавим, а нас – більш продуктивними і щасливими у всьому, що ми робимо.

 

Організуйте себе. Наведіть свою кімнату в порядок, дотримуйтеся режиму дня і прийому їжі, занять спортом. Навчіться ефективно використовувати свій час. Ставте терміни і виконуйте поставлені перед собою завдання вчасно, і ефект від організації часу буде дуже помітним.

 

Допомагайте оточуючим. Хочете відчути приємні емоції? Даруйте їх іншим! Зробіть вашим близьким, знайомим, колегам що-небудь приємне. Зробіть своєю звичкою допомагати іншим або просто робити їм компліменти. Ви відразу помітите, що ваш світ стане краще! А все тому, що, віддаючи, людина відчуває приємне відчуття того, що він корисний оточуючим.

 

Проводьте більше часу з сім'єю. Тільки в колі найближчих людей ви можете по-справжньому відпочити. Тому завжди знаходите час для своїх близьких. Навіть якщо у вас багато роботи, відкладіть всі на час, щоб просто поспілкуватися зі своїми рідними.

 

Частіше бувайте на свіжому повітрі. Проводьте більше часу на свіжому повітрі. Намагайтеся під час обідньої перерви вийти і прогулятися, знайдіть парк або сквер. Після роботи теж виділіть трохи часу для прогулянки. Людина занадто багато часу проводить біля телевізора і комп'ютера, і набагато менше уваги приділяє прогулянкам на свіжому повітрі, які набагато корисніше.

 

Слухайте приємну музику. Вплив музики на настрій і емоції людини просто величезна. Музика здатна розслабити або, навпаки, розпалити вогонь. Улюблена музика робить нас щасливішими. Тому частіше слухайте улюблену музику, грайте на музичних інструментах, якщо вмієте. Музика наповнить ваш день приємними емоціями і допоможе вам завжди рухатися вперед.

 

uzhgorod.net.ua за інформацією zdorovia.com.ua

 

12 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів