На що вказує стан шкіри рук?

 На що вказує стан шкіри рук?
Стан шкіри рук дуже важливий, адже він є ознакою віку людини. Про фактори, які згубно впливають на шкіру, ділиться "Ukr.Media"

 

 Пігментні плями

  Причиною появи цих плям може бути сильний вплив сонця. Однак, вони відомі ще й як вікові плями, оскільки не з'являються до 50 років. Щоб запобігти їх появі, необхідно захищати шкіру від УФ-променів і наносити сонцезахисний крем з SPF 30. А якщо такі плями вже з'явилися, використовуйте крем з освітлюючим ефектом.

Зморшки

Зморшкувата шкіра на обличчі або на руках, не виглядає красивою. Саме тому краще запобігти її появі і позбавлятися від з'явилися зморшок. Деякі з кремів, які містять retinoid, можуть посилити виробництво колагену, що візуально прибере кілька років. Крім того, не забудьте постійно зволожувати шкіру не тільки застосуванням кремів, але і вживанням достатньої кількості рідини.

Роздуті вени

Ця ознака безумовно робить ваші руки старшими, ніж вони є. Неприємна правда про цей стан полягає у тому, що вени не підуть легко, і для постійного лікування вам може знадобитися хірургічне втручання. Але якщо ви проконсультуєтеся з лікарем, можливо, він призначить вам препарати, які зменшать здуття вен і заспокоять їх.

Сухість шкіри

Така шкіра зазвичай має шорстку і грубу текстуру. Це не тільки непривабливо, але і додає років вашій шкірі. Лікування цього типу шкіри - це рутинна і комплексна процедура, яку потрібно виконувати постійно. Легкий скраб допоможе позбутися від мертвих клітин шкіри. Потім слід зволожити шкіру за допомогою крему, який містить рослинні масла і гліцерин. Оберніть руки бавовняні рукавички, щоб зберегти вологу на ніч. Зволоження є невід'ємною частиною вашого догляду і зможе забезпечити вам гладку шкіру.

 

03 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів