Патрульна поліція в Ужгороді вчилась працювати з дітьми

Патрульна поліція в Ужгороді вчилась працювати з дітьми
25 квітня на базі готелю «Олімп» в Ужгороді Всеукраїнським громадським центром «Волонтер» за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Національної поліції України був проведений тренінг «Особливості впровадження програми просвітницько-профілактичних тренінгових занять «Школа і поліція».

 

У заході взяло участь 14 рейнджерів від Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві, які під керівництвом тренера від центру «Волонтер» навчались основам ефективної взаємодії з дітьми, враховуючи їх вікові особливості та потреби. 

Зустріч проходила в практико-ігровому форматі, що включав в себе лекцію, обговорення та інтерактивні моменти.

По закінченню тренінга кожен із учасників отримав сертифікат про участь.

 Національна поліція України в тісному партнерстві з Міністерством освіти і науки України та іншими організаціями підготувала профілактичну програму «Школа і поліція» для навчальних закладів, яка включає в себе тематичні заняття тривалістю по 45 хв для попередження ризикованої та протиправної поведінки серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Реалізація профілактичної програми «Школа і поліція» серед учнів спрямована, в першу чергу, на налагодження відкритого продуктивного діалогу учнів з працівниками поліції при обговоренні важливих правових проблем та формування їхньої право-свідомої поведінки як у школі, так і поза нею.

Як показує практика роботи полісменів у школах, ще маленькі, але вже повноцінні та свідомі громадяни дуже жваво та зацікавлено беруть участь у всіх заходах, що відбуваються з ініціативи працівників патрульної поліції.

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева

 

25 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів