Історія про поліцію в Ужгороді і п'яного біля "П'яного базару"

Історія про поліцію в Ужгороді і п'яного біля "П'яного базару"
Сьогодні одна з ужгородок звинуватила ужгородських патрульних, що вони ніяк не відреагували на появу на вулиці п’яного водія.

 

Про це Наташа Ільницька написала у Фейсбук (стилістику зберігаємо)  і заявила, що чоловік розпивав алкоголь просто у салоні авто і навіть це не стало приводом для реакції патрульних.

«Наша доблісна "Нова поліція" вирішила поговорити про життя з водієм який за рульом "в хлам " з рюмкою водки. І це замість того, щоб скласти протокол, перевірити документи і в такому випадку на мою думку вилучити водійські права, аби сьогодні десь на вулицях міста не сталось фатальних наслідків (но 30 хв ми говоримо про будь що склавши руки). І поки я писала цей пост ВИ НЕПОВІРИТЕ його просто відпустили посміхнувшись, водій сів за руль і випив 50грам налитих на панелі машини», - заявила жінка.

uzhgorod.net.ua звернувся до представників патрульної поліції за офіційним коментарем стосовно цієї ситуації. Так, речник закарпатських патрульних Ернест Завадський повідомив, що виїзд патрульних на згаданий виклик справді відбувався. Ситуація мала місце у районі «П’яного базару».

Завадський підтвердив нам, що патрульні виявили там чоловіка у стані алкогольного сп’яніння. Однак він не керував автомобілем і навіть не знаходився за кермом. Під час розмови з патрульними чоловік заявив, що не збирається сідати за кермо. Відтак жодних підстав для його затримання у поліцейських не було.

Більш того, як запевнив Завадський, через 30 хвилин після згаданої історії на те ж місце виїжджав інший патруль, котрий додатково переконався і в тому, що автівка згаданого чоловіка знаходиться на тому ж місці, а її водій не створює жодної небезпеки оточуючим.

 

17 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів