Роботи по "Короні" повинні завершитися через рік і чотири місяці - Волошин 

Роботи по  "Короні" повинні завершитися  через рік і чотири місяці - Волошин 
На площу Театральну чекає повна реконструкція, її проведуть у комплексі із реконструкцією готельно-ресторанного комплексу «Корона».

 

Про це у четвер, 19 травня, заявив Іван Волошин, депутат Ужгородської міської ради, заступник директора підприємства «Бізнес-центр «Корона», яке займається реконструкцією історичної пам’ятки.

«Місто отримало мільйон доларів на рахунок Ужгородської міської ради, а також підприємство, яке зараз є власником, має інвестиційні зобов’язання на повне відновлення площі Театральної. Це перший випадок, коли підприємство взяло на себе додаткові інвестиційні зобов’язання»,- заявив Волошин.

Депутат запевняє, що підприємство готове приступити до реконструкції площі у найближчі терміни. Наразі затримка виключно за проектантами, котрі готують офіційний проект реконструкції площі. 

Запевнив Волошин і в якості реконструкційних робіт на самій «Короні»

«Статус пам’ятки регламентує зовсім інший порядок отримання дозвільних документів і проектування. Діє закон про охорону пам’яток архітектури. Ми не мали можливість проектувати на свій лад. Ми звернулися у державний інститут, який займається проектуванням, дослідженням і супроводом пам’яток місцевого значення. Величезна група людей-візуалізаторів працювала більше півтора року над тим, як потім спеціалістам-реставраторам підходити до цього етапу. Станом на сьогодні у нас розроблена повний пакет документів, проект пройшов державну експертизу і ми приступили до початку підготовчих робіт», - розповів Волошин.

За словами політика, завершитися роботи повинні через рік і чотири місяці. 

http://uzhgorod.net.ua

 

19 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів