Керівник Мукачівської прокуратури може позбутися посади через скандальну п’яну ДТП свого підлеглого

Керівник Мукачівської прокуратури може позбутися посади через скандальну п’яну ДТП свого підлеглого
Якщо буде доведена вина працівника прокуратури, котрий нещодавно потрапив у ДТП та підозрюється у кермуванні автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, його безпосередній керівник буде звільнений.

 

Про це у понеділок, 12 вересня, повідомила речниця Закарпатської обласної прокуратури Вікторія Попович.

За словами Вікторії, обласна прокуратура вже розпочала внутрішнє службове розслідування стосовно цього факту.

«Прокуратурою вживаються всі заходи, щоб розслідування відбувалося неупереджено та об’єктивно. При встановленні вини нашого працівника він понесе покарання за всєю суворістю закону, аж до звільнення, якщо це буде необхідно. У разі необхідності і якщо буде доведено його вину, він понесе також кримінальну відповідальність, і також понесе відповідальність його безпосередній керівник – це керівник Мукачівської місцевої прокуратури, який, незважаючи на те, що цей працівник два тижні як перебував у відпустці і мав через тиждень виходити на роботу, але вчинив такий ганебний вчинок, потрапив у таку ДТП, то його безпосередній керівник також понесе відповідальність».

Наразі винуватець ДТП знаходиться у лікарні. У нього діагностовано струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Чи повернеться він до виконання службових обов’язків після виходу з лікарняного та до завершення, слідства речниця прокуратури сказати не змогла.

«Все покаже, по-перше досудове розслідування, і службова перевірка, в рамках якої буде даватися оцінка також порушення ними прокурорської етики».

uzhgorod.net.ua

 

12 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів