На Ужгородщині пожежа в надвірній споруді перекинулася на житловий будинок

На Ужгородщині пожежа в надвірній споруді перекинулася на житловий будинок
В Ужгородському районі рятувальники не дали пожежі знищити житловий будинок, повідомили в УДСНС у Закарпатській області.

 

12 вересня о 13:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у надвірній споруді в селі Руські Комарівці Ужгородського району. Для ліквідації на місце було направлено чергові відділення 16-ї та 14-ї державних пожежно-рятувальних частин. Загалом 2 пожежні автомобілі та 8 чоловік особового складу.

На момент прибуття рятувальників вогнем була охоплена значна частина надвірної споруди. Господарі намагались самостійно загасити пожежу, однак полум’я швидко розповсюджувалось та перекинулось на поруч розташований житловий будинок власників дворогосподарства. Окрім цього, збільшенню масштабів пожежі сприяло ще й те, що в надвірній споруді зберігалась велика кількість сіна.

Бійці ДСНС  не дати пожежі розповсюдитися по всій  площі будинку і о 13:50 локалізували загорання, а о 16:35 повністю ліквідували його. Від знищення вогнем фахівці ДСНС врятували іншу надвірну споруду, житловий будинок власників та один трактор.

Причина пожежі встановлюється, ймовірніше за все, загорання виникло через коротке замикання електромережі у надвірній споруді.

Збитки від пожежі встановлюються, адже знищено дах споруди по всій площі 30 кв. м, перекриття на площі 3 кв.м та 2 т сіна. Також частково пошкоджено покрівлю житлового будинку. Загиблих та травмованих не було.

 

13 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів