Корисні новини

Пенсійники Закарпаття інформують про «податкові канікули» для фізичних осіб-підприємців на час карантину

Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», встановлено так звані «податкові канікули» для фізичних осіб-підприємців (ФОПів).

16.04.2020, 13:13

Беріть на замітку: секрети догляду за собою від жінок з різних країн світу

В якій би державі, і в яку б епоху не проживала жінка, вона завжди віддає багато сил на збереження і підтримку краси і молодості. У жінок кожної країни є власний косметичний ритуал, застосування якого тримається у великому секреті. Про які саме секрети йде мова?

15.04.2020, 20:23

Як вчити англійську та вивчити її?

Якщо ви безліч разів брались за вдосконалення свого рівня англійської і все закінчувалось серіалами з субтитрами, пост для вас. У заняттях важлива системність, як і у спорті. Щоб мозок правильно запам'ятовував інформацію і ви змогли застосовувати свої знанняловіть наступні поради:

15.04.2020, 19:04

Як працює Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області у період карантину

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області в період карантину працює за звичним графіком. Адже завдань на цей період є чимало, більшість з яких уже виконано.

15.04.2020, 17:06

Цікаво знати: як гарячі ванни спалюють калорії?

Дослідники з Великобританії з Університету Лафборо повідомили, що гарячі ванни можуть допомагати тим, хто бореться із надмірною вагою, інформує Ukr.Media. У їхньому повідомленні йдеться, що причина спалювання калорій в тому, що піднімається температура тіла. Вчені зазначають, що під час занять спортом температура тіла збільшується, аналогічний ефект відбувається і в гарячій ванні.

15.04.2020, 15:54

Господині, зберігайте: ніжна і соковита скумбрія без смаження

Сьогодні ми розповімо вам, як смачно приготувати скумбрію. Вона виходить дуже ніжна і соковита. Подавати можна до обіду та вечері, рибка чудово поєднується з будь-яким гарніром. Готується досить просто і без яких-небудь незвичайних інгредієнтів, інформує Ukr.Media.

14.04.2020, 20:56

5 проблем з волоссям, які потребують допомоги фахівців

Волосся є показником здоров'я та краси людини. Локони сяють і випромінюють енергію? Але буває, що з волоссям виникають різноманітні проблеми. Деякі можливо вирішити доглядовими і оздоровчими процедурами в домашніх умовах, інші вимагають звернення до трихолога. Які проблеми з волоссям вказують на необхідність попросити допомоги у фахівця, розповідаємо в нашому матеріалі, інформує Ukr.Media.

14.04.2020, 17:18

Як зберегти іскру в стосунках, коли партнер цілодобово поруч

14.04.2020, 15:49

Громадське місце: де необхідно носити маску – роз'яснює МОЗ

На виконання доручення Прем'єр-міністра України Міністерство охорони здоров'я надає роз'яснення що таке “громадське місце”, де необхідно носити маски чи респіратори у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції відповідно до постанови №211.

14.04.2020, 13:32

Коли підживлення буде шкідливим для фіалок?

Фіалка — невибаглива домашня рослина, що має безліч сортів з квітками різноманітного забарвлення. За правильного догляду, що включає у себе не лише полив, але і обов'язкові підживлення, фіалки будуть рясно і тривалий час квітнути. Але є кілька ситуацій, коли добриво квітам може нашкодити, інформує Ukr.Media.

13.04.2020, 20:17

Ефективні й прості способи відновлення сухого волосся, які не вимагають великих витрат

Красиве і блискуче волосся — це ознака здоров'я. Коли волосся стає ламким, то воно псує жіночий образ. Тому представниці прекрасної статі намагаються всіма способами оживити сухе волосся. Можна звертатися в салони краси для проведення різних процедур. Вони дуже ефективні, але часто коштують дуже дорого, інформує Ukr.Media.

13.04.2020, 15:22

Какая вам нужна CRM-система? 3 критерии выбора от «ItUa»

В условиях постоянной конкуренции бизнес-процессы нужно настолько автоматизировать, чтобы уделять время действительно важным делам. С помощью программного обеспечения вы решите все свои потребности и значительно упростите жизнь сотрудникам.

13.04.2020, 14:07

Як використовувати гумові рукавички та для чого вони потрібні. Поради експертів

З поширення пандемії коронавірусу в Україні виріс попит на засоби захисту: медичні маски, гумові рукавички та антисептики.

11.04.2020, 13:50

Беріть на замітку: секрети весняного догляду за полуницею

Багато садівників вважають, що полуниця (садова суниця) належить до тих культур, які зовсім не вимагають догляду. Головне — посадити кущі, а далі полуниця зростатиме сама. Змушені засмутити вас: їй, як і іншим культурам, також потрібна увага, інформує Ukr.Media.

10.04.2020, 20:26

Рецепт панеттоне: як легко приготувати італійську паску до Великодня

10.04.2020, 19:31

Вдосконалюйтеся на карантині: 7 безкоштовних сайтів з фільмами, cеріалами та мультиками англійською

Добірку безкоштовних сайтів фільмами англійською мовою, з субтитрами, опублікували в телеграм-каналі ТЕД.Саморозвиток. Тож беріть на замітку та вдосконалюйте свої знання!

10.04.2020, 16:12

Жіноча шпаргалка: найпоширеніші помилки в оформленні брів

Професійні візажисти запевняють, що форма брів впливає на вираз обличчя представниць прекрасної статі. Тому при оформленні брів слід це враховувати. Варто звернути увагу на помилки, які не можна чинити, інформує Ukr.Media.

10.04.2020, 15:18

Господині, зберігайте: омлетний торт з овочами й сиром

Що може бути простіше і смачніше, ніж посмажити на сніданок омлет? Правда, якщо готувати цю улюблену багатьма страву щодня, то вона може швидко набриднути. Але тільки якщо ви не знаєте, як, додавши просту начинку, перетворити звичайний омлет в повноцінне — красиве і ситне частування для всієї родини. Такий оригінальний торт-омлет можна змінювати і вдосконалювати як завгодно.

09.04.2020, 20:55

Чим можна замінити біг на час карантину, щоб не втратити форму

Зараз більшість людей знаходяться на самоізоляції, а парки, спортзали та стадіони тимчасово зачинені, інформує Ukr.Media. Що ж робити бігунам, які кожен день тренуються. Та і взагалі не варто забувати про найстрашніший кошмар бігуна — за тижні без бігу розгубити форму. Щоб цього не сталося, вам варто взяти на озброєння прекрасне тренування від тренера бігової спільноти.

09.04.2020, 16:32

Шкода цукру: як солодощі впливають на стан шкіри обличчя

Шоколад, солодкі булочки, тістечка, торти та цукерки наповнюють життя радістю. А як впливають на шкіру?

08.04.2020, 19:57

Останні новини