Монумент захисникам України встановили на території Закарпатського обласного військового комісаріату

Монумент захисникам України встановили на території Закарпатського обласного військового комісаріату
Його встановили за допомогою волонтерів, які від самого початку допомагали військовим із Закарпаття.

 

Стелу із викарбуваним посланням від воїнів-захисників України до українців урочисто презентували на території обласного військового комісаріату. Участь у заході взяли військовослужбовці, учасники АТО, військові капелани та волонтери.

Пам’ятник спорудили із каменю та гільз від артилерійської зброї за ініціативи одного з учасників бойових дій Дениса Волошина, підприємця-волонтера Василя Кирика та за підтримки обласного військкомату.

- Ідея спорудити пам’ятник виникла у роздумах про бійців, з якими ми проходили службу. Проте він символізує як тих, які повертаються додому із виконання бойових завдань, так і воїнів, які загинули під час бойових дій, але теж повертаються до нас у світлій пам’яті. В перспективі, після перемоги, ми плануємо викарбувати тут імена всіх військових, які проходили службу у закарпатських підрозділах Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, військової служби правопорядку тощо.

Також під час заходу військовий комісар обласного військкомату Богдан Череміський нагородив Василя Кирика медаллю «За волонтерську діяльність». Учасники заходу спільно помолились в пам’ять за загиблими захисниками України та під залпи військового салютування поклали квіти до стели.

 

06 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів