На браконьєрів, які перетинатимуть українсько-словацький кордон, чекатиме сюрприз

На браконьєрів, які перетинатимуть українсько-словацький кордон, чекатиме сюрприз
Відтепер державний кордон охоронятимуть також і лісівники.

 

З цього приводу в Ужгородському лісовому господарстві відбулась нарада між лісівниками Ужгородщини та керівниками відділів прикордонної служби "Гута", "Ужгород", "Новоселиця"; Чопського прикордонного загону. На нараді були присутні: директор Ужгородського лісового господарства Василь Кий, начальник відділу прикордонної служби "Гута" капітан Олександ Ващишин, начальник відділу прикордонної служби "Ужгород"; підполковник Сергій Паламарчук, т.в.о. начальника відділу прикордонної служби "Новоселиця" майор Олег Зуєв, лісничі лісгоспу.

На порядку денному - здійснення спільного контролю за дотриманням правил використання рослинного та тваринного світу, спостереження на ділянках в межах прикордонної смуги та контрольованих прикордонних районів з метою встановлення осіб, які порушили або намагаються порушити законодавство України з природоохоронних та прикордонних питань.

Сторони взяли на себе взаємні зобов’язання та домовились про співпрацю. Працівники лісгоспу братимуть участь у складі громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону, інформуватимуть підрозділи Державної прикордонної служби України про випадки порушень, або підготовки до порушення законодавства з прикордонних питань.

У свою чергу представники прикордонної служби зобов'язалися інформувати лісівників про підготовку до порушення або порушення законодавства України з природоохоронних питань, надавати допомогу працівникам лісового господарства у затриманні правопорушників.

З 10 березня згідно з розробленими графіками співробітники прикордонної служби та лісової охорони спільно починають проводити рейди по патрулюванню лісових масивів на прикордонній території. До цих заходів будуть залучатися представники ЗМІ та громадськості.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

08 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів