Бажаючих в Ужгороді навчать основам відеомонтажу та обробки фотосвітлин

Бажаючих в Ужгороді навчать основам відеомонтажу та обробки фотосвітлин
Воркшоп «Основи фотообробки та відеомонтажу» складається із 9 занять, які дадуть потужний старт у новій перспективній професії.

 

Попит на спеціалістів з обробки фотографій та монтажу відео великий, а робочих рук не вистачає, тому знайти роботу досить легко. Захід відбудеться у рамках проекту "Майстерня соціального проектування"

Перші 5 занять — обробка фотографій:

1) основи фотографії. Що таке фотографія, які бувають жанри, чим вони відрізняються?

2) основи програми Lightroom. Що це таке і як в ній працювати?

3) як працювати з фотографіями. Які потреби у фотографів різних жанрів? Чому сьогодні 90% фотографії — це професійна обробка?

4) як працювати з матеріалом?

5) як працювати із замовником? Із чого складається весь процес, які потреби замовника, як формулювати завдання, чому важливо дотримуватися дедлайнів?

Цей блок читає професіонал із великим практичним досвідом, відомий у місті фотограф Роберт Довганич (Robert Dovganych).

Наступні 4 заняття — основи відеомонтажу – проводить теж профі своєї справи — Антон Рижих.

Учасниками воркшопу можуть бути повнолітні, у яких є вдома комп’ютер, придатний для роботи з графікою. Приймаються тільки вмотивовані особи, які можуть і хочуть вчитися. Щоби потрапити на воркшоп, зареєструйтеся: https://goo.gl/forms/W0xewJGP5t4Yse9n2

Заняття безкоштовні, всі матеріали надаються. І цей прекрасний факт забезпечує організація DVV International, ГО «Інтеграція та розвиток», бо проект «Громада, що навчається: трансформація конфліктів в Україні та Молдові через активну громадську участь» виконується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Джерело: Cublo Art Center

 

30 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів