Кращі строковики завершили службу на Західному кордоні України

Кращі строковики завершили службу на Західному кордоні України
У Чопському прикордонному загоні.

 

Сьогодні у Чопському прикордонному загоні відбулися урочисті заходи з нагоди звільнення в запас Збройних сил України 25 кращих військовослужбовців строкової служби.  Півтора року на варті кордону – це півтора року складних випробувань, безсонних ночей , навчань та тренувань.

З  одного боку. А з другого – це реальний щоденний вклад кожного юнака у побудову охорони  державного кордону. Це сумлінне виконання військового обов’язку, забезпечення  безпеки та спокою власних родин та друзів.

ерівництво прикордонного загону зазначає, що жоден з військовослужбовців строкової служби не зрадив Військовій присязі. Тому прикордонників, що йдуть в запас, було заохочено почесними грамотами та висловлено сподівання, що вони достойно реалізують  себе у цивільному житті.

Начальник загону запевнив, що кожного з тих, хто виявить бажання  продовжити військову службу, підписавши контракт з ДПСУ, радо вітатимуть в Чопському прикордонному загоні. Наприкінці військовий капелан благословив подальший життєвий шлях юнаків та побажав їм щасливої долі.

Джерело: Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

18 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів