Найкрасивішою іноземною студенткою Ужгородського університету визнали дівчину з Нігерії

Найкрасивішою іноземною студенткою Ужгородського університету визнали дівчину з Нігерії
У Закарпатському обласному музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв відбувся конкурс «Міс медичного факультету №2». Уперше в історії університету такий захід улаштували для іноземних студенток.

 

Ведучі вечора

Увесь вечір був організований англійською мовою. Ведучими ж стали Тудор Кілару та студентка докторантури підрозділу Жанет Снікха. Протягом усього заходу вони підтримували позитивну налаштованість публіки.

Василь Калій

Найпершому відкрити вечір доручили декану Василю Калію. Він побажав учасницям упевненості у своїх силах та успіху, а всім присутнім – гарно проведеного часу.

Усього за звання міс боролося 10 дівчат. На конкурсі краси учасниці представляли країни, з яких приїхали навчатися в УжНУ: Індію, Нігерію, Зімбабве, Марокко та Англію. Кожна зі студенток вирізнилася не тільки яскравою зовнішністю, а й справжньою чарівністю та кмітливістю.

Міс медичного факультету №2 став найтанцювальнішим заходом у своєму роді – протягом вечора таких номерів було близько двадцяти. Крім того, майбутні медики продемонстрували й музичні таланти, і вміння жартувати у форматі стендапу.

Що ж до учасниць конкурсу, вони з’являлися на сцені у чотирьох виходах: представлення, чорно-білі образи, традиційні вбрання та вечірні. Кульмінаційним, звісно ж, став інтелектуальний конкурс, де дівчата показали свій широкий кругозір та почуття гумору.

Однак, за результатами голосування журі, переможницями стали всього кілька студенток.

Так, звання другої віце-міс здобула англійка Кульїт Каур Сінґх, першої – студентка з Марокко Хсаїда Імане, корону ж міс медичного факультету №2 наділа дівчина з Нігерії – Ік Чидінма Жан.

Кожна з учасниць виборола перемогу в певній номінації. Крім того, шаленою підтримкою не було обділено жодну зі студенток. Завершити ж святкування такого гарного вечора молодь вирушила до одного з місцевих нічних клубів.

Антоніна Чундак

Медіацентр УжНУ

 

08 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів