Ужгородські спудеї з наставниками взяли участь у міжнародному винному конкурсі в Словаччині

На початку червня 2018 року в м. Земплінська Шірава (Словаччина) в готелі “Меркур” пройшов міжнародний професійно-дегустаційний конкурс вин. Участь брали винороби Угорщини, Словаччини, Грузії, України та Польщі. Організатор конкурсу - Akadémia odborného vzdelávania Merkúr, n.o. Ing. Ján Brecko. Керівник академії запросив в якості гостів викладачів та студентів двох навчальних закладів - Ужгородського торговельно-економічного коледжу та Ужгородського торговельного-економічного інституту КНТЕУ.
Молодь та викладачі нашого міста мали змогу спостерігати як проходять кулінарні заходи міжнародного рівня та навчатися їх організації.
Студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Харчові технології» Аліна Шован, Анна Гівчак, Станіслав Куца, Владіслав Данко мали змогу також показати гостям заходу свої професійні вміння та навички, які отримали в коледжі. Вони достойно і на належному рівні демонстрували фахову майстерність з приготування страв на грилі, готували стейки, шашлик та закуски з лавашем. Гості конкурсу відмітили високий професіоналізм української молоді, а також юнаки та дівчата отримали запрошення пройти в цьому готелі навчально-виробничу практику.
Анна Данко, заступник директора УТЕК КНТЕУ
До теми
- «Файна вишиванка»: в Ужгороді оригінально вітали з Днем вишиванки
- Втрачений Ужгород: про що писали газети сто років тому, у квітні 1925-го?
- 178 немовлят народилося у квітні у Клінічному перинатальному центрі в Ужгороді
- Весна в Ужгороді змінює фарби — сакури вже відцвіли, але краса не зникає
- Де знайти гліцинії в Ужгороді?
- В Ужгородському замку відбудеться бал, збиратимуть гроші для важкохворого Олежика Ригана
- На виставці іконопису говорили про створення музею ікон Закарпаття
- Не сакурами єдиними: в Ужгороді розквітли тисячі різнобарвних тюльпанів
- Ужгородський батальйон ТрО терміново шукає операторів БПЛА та спеціалістів з РЕБ
- Рожева весна на тарілці: в Ужгороді створили сакура-меню зі справжніми квітами
- «Світ писанки» в Ужгороді: передчуття Великодня та підтримка захисників
- В Ужгороді фіксують зростання випадків захворювання на кір – медики закликають вакцинуватися
- В Ужгороді влаштували перформанс із тисячею паперових журавлів
- В інклюзивній майстерні-кав'ярні «Янгол» продовжують серії різноманітних майстер-класів
- Унікальну операцію провели у Клінічній лікарні планового лікування в Ужгороді
- Ужгородців закликають долучитися до обговорень про перейменування однієї з вулиць на честь ректора Закарпатської академії мистецтв Івана Небесника
- У 2024 році в Ужгороді від туберкульозу померли 16 людей. Медики наголошують: ця хвороба виліковна, якщо вчасно її діагностувати
- Закарпатські студенти можуть отримати грант: "Відповідальне використання соціальних мереж: Виклики та можливості"
- Сакура в кадрі: благодійний фотоконкурс стартував в Ужгороді
- Соціальні майстерні БФ "Карітас–Ужгород" допомагають людям з ментальною інвалідністю
До цієї новини немає коментарів