Закарпаття зустрічатиме українсько-польський День добросусідства на Великоберезнянщині

Закарпаття зустрічатиме українсько-польський День добросусідства на Великоберезнянщині
У суботу та неділю (15-16 вересня) на Закарпатті відбудуться дві масштабні події – на Великоберезнянщині відзначатимуть після 12-річної перерви Дні добросусідства, а у м. Берегове пройдуть урочистості до Дня працівника ласу.

 

Так, 15 вересня, українська сторона зустрічатиме гостей Днів добросусідства України та Польщі. На території тимчасового переходу поза пунктом пропуску в районі 127-го прикордонного знаку поблизу с. Лубня Великоберезнянського району учасники презентують соціально-економічний, культурний та туристичний потенціал регіонів. Програмою передбачені підписання важливих двосторонніх документів між Закарпаттям (Україна) та Підкарпатським воєводством (Республіка Польща). Також гості свята оглянуть промоційно-туристичні намети і виставкові стенди, долучаться до концертно-розважальної програми. Початок офіційної частина заходу о 15:00 за Київським часом.

У неділю (16.09) у м. Берегово на площі Кошута відбудуться урочисті заходи до Дня працівників лісового господарства України. Участь у святкуванні візьмуть трудові колективи лісгоспів Закарпаття, керівництво області, учні шкільних лісництв, представники громадських організацій. На святі функціонуватимуть дитячі локації, відбудуться виставка закарпатських художників, урочистий марш за участі ансамблю мажореток-барабанщиць Ужгородського коледжу культури та мистецтв і працівників державної лісової охорони, концерт на головній сцені свята.

Зірковим гостем свята стане давній друг Геннадія Москаля – Народний артист України Олександр Пономарьов, який приїде до Закарпаття на особисте запрошення керівника краю.

Початок закарпатського Дня лісу о 13:00.

Отож запрошуємо взяти участь у святкуваннях та урочистостях!

moskal.in.ua

 

14 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів