Свято наближається: Ужгородські магазини вже пропонують новорічні товари (ФОТО)

Свято наближається: Ужгородські магазини вже пропонують новорічні товари (ФОТО)
Ялинкові прикраси, карнавальні маски та солодкі подарунки до Нового року вже поволі з'являються на полицях ужгородських магазинів. Uzhgorod.net.ділиться зі своїми читачами власними спостереженнями.

 

У деяких торгових точках вибір товарів до Нового року вже досить широкий: дощик, хлопавки, бенгальські вогні, ялинкові іграшки, карнавальні маски... Щоправда, здебільшого це одноманітні пластикові китайські товари.

Гарні та більш якісні святкові атрибути з'являться вже за кілька тижнів. Тоді прикраси з'являться й на ринках: можна буде знайти не лише пластмасові, але й скляні іграшки та прикраси ручної роботи. А поки асортимент не надто широкий, ціни на нього теж трохи нижчі.

Магазини пропонують і настільні прикраси, й паперові гірлянди та наліпки. З'явилися в магазинах уже й карнавальні маски, обручі та цілі комплекти з вушок і хвостиків.

А тим часом у супермаркетах вже з'явилися перші подарункові набори солодощів: ціни різні – від 100 гривень і більше, хоча асортимент розшириться й ціни, відповідно, будуть на різний гаманець.

Uzhgorod.net.ua

 

20 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів