Студенти УжНУ підкорюють всеукраїнський танцювальний олімп!

Студенти УжНУ підкорюють всеукраїнський танцювальний олімп!
Нещодавно ми повідомляли про бронзовий успіх на чемпіонаті Європи танцювальної пари в складі американця Ерла Вільямсона та майстрині спорту України міжнародного класу Вероніки Мишко, яка закінчила факультети здоров’я й фізичного виховання та міжнародних економічних відносин, а тепер пов’язана з навчанням в аспірантурі – прикріплена на кафедрі фізичної реабілітації УжНУ.

 

Тепер же радісна звістка надійшла з Києва. На чемпіонаті України з танцювального спорту серед дорослих Ніка і Ерл стали першими в «латині» й у найскладнішій програмі — 10 танців, тобто в багатоборстві, і другими в «стандарті». Ця ж пара представлятиме Україну на трьох чемпіонатах світу (у зазначених програмах).

Крім того, Анастасія Лендьел і студент економічного факультету УжНУ Аркадій Гуловський у програмі 10 танців стали шостими, а інша пара КСТ «Грація» (Ужгород) — Іветта Грицина та Бенжамін Грієс — сьомими. Ці ж дуети в категорії до 21-го року зупинилися за крок від медалей — на четвертому й п’ятому місцях відповідно.

Вітаємо з успіхом наших спортсменів!

Володимир Тарасюк

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів