Нарощування вій: 10 речей, які потрібно знати про процедуру

Нарощування вій: 10 речей, які потрібно знати про процедуру
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Результат нарощування безпосередньо залежить від професіоналізму майстра

Найбільш розповсюджений страх, пов'язаний з салонним нарощуванням — страх нашкодити рідним віям, порушити їх зростання. Такого розвитку подій можна уникнути, тільки якщо скористатися послугами професіонала зі стажем. Грамотно виконане нарощування не зможе негативно позначитися на стані вій ні через місяць, ні через рік регулярних візитів до майстра.

Ламкість — перша ознака порушення процедури

Визначити, чи варто повертатися в салон, можна буквально через пару тижнів після першого нарощування. Якщо вії стали ламкими і легко осипаються, то майстер допустив серйозний промах під час роботи, склеївши рідні вії між собою або надавши їм занадто значний об'єм. У такій ситуації варто зробити перерву перед зверненням до іншого фахівця.

Частота сеансів залежить від особливостей організму

На регулярність нарощування не може вплинути звичка терти очі, робити яскравий макіяж або спати обличчям вниз. Існує два важливих фактори, здатних визначити, як часто доведеться записуватися на корекцію — це пористість вій і активність сальних залоз. Професіонал своєї справи ніколи не буде просити відмовитися від мейк-апа або забороняти мочити вії. Якщо фахівець на цьому наполягає — значить, його уявлення про властивості клею для вій досить обмежені.

Майстер повинен попередити про протипоказання

Кваліфікований майстер обов'язково заздалегідь повідомить про всі плюси і мінуси обраної процедури. Причому, він повинен також довідатися про наявність хронічних захворювань та індивідуальну непереносимість будь-яких препаратів і б'юті-засобів.

Консультація у фахівця

Алергікам потрібно попередня бесіда з професійним лікарем, що володіє відповідною кваліфікацією. Тільки він здатний визначити, чи виникне реакція на компоненти клею або самі вії.

Індивідуальний результат

У одних дівчат вії починають обсипатися через тиждень, інші ж легко можуть ходити на корекцію раз в місяць. Часто на якості і тривалості результату позначається вагітність і гормональні порушення — саме в такому стані жінки, як правило, скаржаться на те, що результат нарощування їм не подобається.

Носіння лінз — не протипоказання

Багато жіночих журналів створюють неправильне уявлення про нарощування у читачок, рекомендуючи відмовитися від нього, якщо дівчина використовує лінзи. Але вії не стикаються зі слизовою оболонкою і, відповідно, не можуть дратувати очі з лінзами або провокувати підвищену чутливість до світла.

Нарощування повинне відповідати трендам

Здається, що процедура досить проста, а тому виконується по одному і тому ж алгоритму, який не змінюється з часом. Але нарощування іде в ногу з модними тенденціями. Приміром, зараз найбільш затребуваними вважаються вії з 2D — і 3D-об'ємом.

Короткі вії — не привід відмовлятися від нарощування

Володарки рідких і тонких вій можуть зітхнути спокійно: справжній фахівець легко впорається з прикріпленням волосків при будь-яких вихідних даних. До речі, процедура нарощування якраз була придумана для того, щоб допомогти дівчатам позбутися комплексів після онкологічного захворювання та проходження курсу лікування.

Для макіяжу потрібна особлива туш

Від звичайної туші доведеться відмовитися — їй на заміну підходять тільки знежирені варіанти з мінімальним вмістом рослинних восків і олій. Варто заздалегідь звикнутися з думкою про те, що коштувати дешево вона не буде: виробники косметики мас-маркет не можуть забезпечити туші належну якість.

 

Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів