Закарпаття приєднається до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Закарпаття приєднається до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»
У понеділок, 25 листопада, у прес-центрі Закарпатської ОДА (площа Народна, 4, ІІ поверх) відбудеться брифінг, присвячений акції «16 днів проти насильства». Початок о 10.00 год.

 

Про вжиті заходи на виконання законодавства у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, роль поліції у роботі щодо запобігання та протидії домашньому насильству та план проведення акції «16 днів проти насильства» розкажуть:

Михайло Петрішка – директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації;

Вадим Сітало – заступник начальника управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Закарпатській області;

Андрій Курта – начальник сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Довідково: Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.  У цей шістнадцятиденний період входять й інші важливі для демократичної спільноти дати: 1 грудня – Міжнародний день боротьби зі СНІДом, 2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством, 3 грудня – Міжнародний день інвалідів, 5 грудня – Міжнародний день волонтера, 6 грудня – річниця інциденту в Монреалі.

Джерело: преса ОДА

 

22 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів