Закарпатці написали ЗНО з біології: цьогоріч кількість охочих скласти цей предмет вища, ніж минулоріч

Закарпатці написали ЗНО з біології: цьогоріч кількість охочих скласти цей предмет вища, ніж минулоріч
Усього  для  участі  ЗНО  з  біології  було  зареєстровано  5 202 особи,  що на 1 078 більше,  ніж  минулого  року. На  пункти  проведення  ЗНО-2020 прийшли  2 923 (56,2 %)  учасників. Під час технічної перерви одного абітурієнта було вилучено через наявність у нього забороненого пристрою (телефон),  який  було  виявлено  металодетектором.

 

Переклад завдань сертифікаційної роботи здійснювався для 397 учасників, серед яких угорською мовою – для 351 особи, румунською – для 38 і російською – для восьми. Педагогічні та інші працівники забезпечили належну роботу усіх пунктів. Сертифікаційна робота з біології складалася з 50 завдань різних форм. Зокрема: 38 завдань – на вибір однієї правильної відповіді, 8 завдань – на встановлення відповідності та 4 завдання – з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей.

У процесі визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100–200 балів буде встановлено поріг „склав/не склав” – мінімальний тестовий бал, який за виконання сертифікаційної роботи може отримати учасник із мінімальним рівнем знань. На основі тестового бала кожного учасника, який подолав пороговий бал, буде визначено його рейтингову оцінку за шкалою 100–200 балів. Учасники, які подолають поріг „склав/не склав”, зможуть узяти участь у конкурсному  відборі  до  закладів  вищої  освіти. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з біології буде оголошено до 25 липня.

Пресцентр Закарпатської ОДА

 

 

13 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів