Чопська міська рада звернулася до Уряду про виключення міста з "червоної" зони

Чопська міська рада звернулася до Уряду про виключення міста з "червоної" зони
Відповідне звернення було прийняте сьогодні, 14 вересня на позачерговому засіданні 54 сесії Чопської міської ради.

 

Раніше повідомлялось про те, що комісія з питань ТЕБ та НС місто Чоп віднесла до “червоної зони”. Саме через це сьогодні відбувся мітинг мешканців міста, які вимагали відновлення навчального процесу в школах і дитячих садках, роботи підприємницької діяльності. Також, було скликано позачергову сесію на якій розглянули одне питання: “Про епідемічне зонування, відповідно до якого місто Чоп Закарпатської області віднесено до “червоної зони”.

Цим рішенням рада вирішила:

  1. Звернутися до Кабінету Міністрів України з вимогою виключити м. Чоп Закарпатської області з “червоної зони” карантинних обмежень.
  2. Відновити з 15 вересня 2020 року роботу міських закладів освіти, культури та спорту відповідно до вимог “помаранчевої зони” карантинних обмежень.
  3. Відновити роботу закладів торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування відповідно до вимог “помаранчевої зони” карантинних обмежень.
  4. Відновити роботу підприємств приміського та міжміського транспортного сполучення відповідно до вимог “помаранчевої зони” карантинних обмежень.
  5. Рекомендувати органам Національної поліції утриматися від дій щодо притягнення до відповідальності суб’єктів господарювання, які зазначені в цьому рішенні.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на Чопського міського голову.

 

Mukachevo.net

 

14 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів