Стало відомо, яка кількість осіб дозволена в приміщеннях ужгородських закладів

Стало відомо, яка кількість осіб дозволена в приміщеннях ужгородських закладів
Суб’єкти господарювання, які здійснюють підприємницьку діяльність у сфері торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення, повинні розмістити на вході своїх закладів інформаційні матеріали із зазначенням можливої максимальної кількості відвідувачів.

 

Заборонено приймання відвідувачів закладами торговельного (у тому числі в магазинах, що розташовані у торговельно-розважальних центрах) і побутового обслуговування населення, крім випадків забезпечення перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв. метрів торговельної площі.

Заборонено діяльність з надання послуг громадського харчування, крім випадків приймання відвідувачів із забезпеченням наповненості не більш як на 50% посадкових місць у приміщенні закладу. Такі вимоги прописані у постанові Кабінету Міністрів України 16.09.2020 № 848 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641», протоколі № 25 від 22.09.2020 року позапланового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Ужгородська міська рада

 

24 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів