Новий рейтинг: До Ужгородської міської ради потрапляють сім партій

Новий рейтинг: До Ужгородської міської ради потрапляють сім партій
В мережі опублікували новий рейтинг щодо виборів у міську раду міста.

 

Якби вибори до міської ради проходили б цієї неділі, то найбільшу підтримку отримали б партія «Слуга народу» з рейтингом 11,2% голосів опитаних.

Після неї з результатом 10,3% іде ВО «Батьківщина». Далі «Рідне Закарпаття» - 9,7%. Слідом ідуть партії «Опозиційна платформа – За життя» та «Європейська солідарність», за які віддали б свої голоси 8,7% та 7,3% відповідно. Слідом ідуть «Голос» та ВО «Свобода» з результатом 6,4 та 5,2 відповідно. Партія «За майбутнє» на межі проходження - 4,6%. Рейтинги інших кандидатів нижче 5%. Не визначились за кого голосуватимуть близько 11,4%.

Щодо кандидатів у мери лідером є діючий міський голова Богдан АНДРІЇВ із рейтингом 17,3% серед опитаних. 15,2% готові підтримати Віктора ЩАДЕЯ від партії «Слуга народу», 10,1% – Сергія РАТУШНЯКА, 6,5% – Павла ЧУЧКУ від партії «Голос» і 5,4% – Андрій ПОГОРЄЛОВ від «ОПЗЖ». 3,8% мають намір підтримати Олександра БІЛАКА від партії «Рідний дім» та 2,8 % – Павла ФЕДАКУ. Віктор ПЕТРОВ «Команда Андрія Балоги» та Іштван ЦАП отримують 2,3% та 2,0% відповідно. Не визначились за кого голосуватимуть близько 10,3% опитаних.

Результати опитування, проведеного Центром соціологічних досліджень «Prozoro» протягом 29 вересня-01 жовтня 2020 року серед мешканців Ужгорода щодо електоральних симпатій на місцевих виборах. Опитувались мешканці міста Ужгород 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком та статтю. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Метод опитування: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 3,2%.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів