Скандал у школі на Закарпатті: що розповіла мама школяра, якого вчителька смикала за волосся

Скандал у школі на Закарпатті: що розповіла мама школяра, якого вчителька смикала за волосся
Мати школяра із села Кваси на Рахівщині не буде звертатися до суду. Про це вона повідомила Суспільному під час телефонної розмови. Називати своє ім’я жінка відмовилася.

 

"В нас уже конфлікт вичерпано. Просто я знаю, що вже на цьому буде крапка. Вона вже працювати в школі більше не буде, але серце болить кожну маму за свою рідну дитину. Вчителька в нас буде інша. Та вчителька вибачилася — я на неї зла не тримаю", — сказала мати дитини.

Про самопочуття сина жінка розповіла: "Все в нього добре, він не скаржиться ні на що".

Нагадаємо, у Facebook опублікували відео з уроку, як вчителька Квасівської школи кричить на третьокласника та смикає його за волосся. Випадок стався 28 квітня.

Заступник директора департаменту освіти й науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Михайло Шеверя у коментарі Суспільному повідомив, що інцидент стався у Квасівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Ясінянської територіальної громади.

"Директор закладу в своєму поясненні написав, що йому стало про це відомо 28 квітня з інформації в соцмережах. Він викликав вчительку, просив дати пояснення, а замість пояснення вона написала заяву на звільнення. В цей же день, 28 квітня, її звільнили".

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів