Усі регіони України досі у "жовтій" зоні — оновлене зонування від МОЗ

Усі регіони України досі у "жовтій" зоні — оновлене зонування від МОЗ
Станом на 29 травня всі регіони України та Київ перебувають у "жовтій" зоні карантину. Водночас сім регіонів частково відповідають показникам "зеленої" зони.

 

Про це свідчать оновлені дані Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з ними, на сьогодні в Україні немає жодного регіону з перевищеними показниками захворюваності на COVID-19. При цьому Київ за двома показниками — відсотку від епідпорогу (37,4%) і коефіцієнту виявлення випадків інфікування (4,8%) — відповідає "зеленій" зоні. За коефіцієнтом виявлення випадків коронавірусу "зеленій" зоні також відповідають: Вінницька (3,4%), Закарпатська (4,7%), Кіровоградська (4,7%), Луганська (4,2%) та Одеська (3,7%) області, а за відсотком від епідпорогу Київ (37,4%), Закарпатська (46,5%), Полтавська (47,2%) та Хмельницька (49,2%) області.

У міністерстві зазначили, що "жовтий" рівень діє як базовий на рівні всієї країни та встановлюється на рівні регіонів. Водночас "жовтий", "помаранчевий" або "червоний" рівень епідемічної небезпеки встановлюється на території регіону, в якому наявне значне поширення COVID-19.

 

30 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів