Поліцейські Закарпаття провели навчання з кібербезпеки

Поліцейські Закарпаття провели навчання з кібербезпеки
Працівники кіберполіції регіону організували для працівників відділів державної реєстрації актів цивільного стану онлайн-навчання з попередження інтернет-шахрайств.

 

Днями  фахівці кіберполіції Закарпаття провели онлайн-навчання для працівників відділів державної реєстрації актів цивільного стану Закарпатської області. Тренінг стосувався дотримання найважливіших правил кібербезпеки. Поліцейські поспілкувалися з присутніми про те, як захистити свої персональні дані, попередити кібератаки та розпізнавати дії інтернет-шахраїв.

Окрему увагу було присвячено безпечній роботі з інформацією та реєстрами відділів державної реєстрації актів цивільного стану Закарпатської області, попередження випадків несанкціонованого втручання у роботу Державного реєстру актів цивільного стану громадян, безпечного користування електронною поштою та іншими інформаційними ресурсами.

Кіберполіцейські зазначають, що обізнаність основними правилами Інтернет-безпеки допомагає не лише вберегти свої персональні дані, але й не стати жертвами шахраїв.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів