Управління правами інтелектуальної власності у вас під рукою

Управління правами інтелектуальної власності у вас під рукою
Проєкт Knowing IPR успішно спрямовується на сприяння інноваціям у Дунайському регіоні за допомогою інженерії знань та управління правами інтелектуальної власності. Проєкт покращить рамкові умови для інновацій у Дунайському регіоні шляхом розробки транснаціональної платформи KnowlNG Hub Web Portal.

 

Хаб забезпечує повну мережеву інфраструктуру для доступу до збагачених даних, розроблених засобів використання знань та засобів управління правами інтелектуальної власності як для звичайних, так і для більш досвідчених користувачів. Це дозволяє здійснювати пошук та використання даних за допомогою браузерів та мобільних застосунків. Він пропонує повну послугу KnowlNG Hub онлайн та доступний на https://www.knowing-ipr.eu/. Для кращого користувацького досвіду ви можете знайти навчальні набори для провайдерів, базових користувачів та досвідчених користувачів у навчальних наборах KnowING HUB Training KITs. Доступні матеріали для читання та відео для провайдерів, базових користувачів та досвідчених користувачів.   

Для тих, хто шукає відповіді на питання щодо ПІВ, доступна довідкова служба KnowING IPR Helpdesk. Ви можете знайти пояснення щодо визначень, найпоширеніші запитання та перелік національних контактних пунктів. Служба надасть вам підтримку та інструкції з питань технічного та загального протоколів. Він спеціально присвячений базовим користувачам, які є новачками в Хабі та можуть мати обмежені знання з питань ПІВ. Проєкт Knowing IPR також присвячений вдосконаленню управління правами інтелектуальної власності в регіоні на політичному рівні. Протягом дослідження та двох успішних семінарів з питань політики готуються рекомендації щодо політики, які будуть доступні на веб-сторінці до кінця червня.

Та це ще не все!

На початку цього року Програма наставництва в області ПІВ, патентування і технології (MeetIPRhub) була розроблена, щоб дати можливість вищим навчальним закладам (ВНЗ) та компаніям, що працюють в автомобільному секторі та автомобільному ланцюжку створення вартості, розвивати свої навички ПІВ, посилити співпрацю на основі прав інтелектуальної власності, мати доступ до відкритих даних щодо інтелектуальної власності та використовувати знання щодо інтелектуальної власності для просування своєї роботи та вирішення конкретних проблем.

Після успішного впровадження програми наставництва та затвердженого продовження тривалості проєкту до кінця 2021 року, проєкт запропонує ще одне коло заходів, орієнтованих на МСП (малі та середні підприємства), вищі навчальні заклади та відповідальних за формування та реалізацію політики управління правами інтелектуальної власності, поряд із досвідом Наставництва. Для отримання додаткової інформації про проєкт та майбутні заходи відвідайте наш веб-сайт http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/knowing-ipr.

Проєкт «Підтримка інновацій у Дунайському регіоні за допомогою знань та управління інтелектуальною власністю» співфінансується з фондів Європейського Союзу ERDF, IPA, ENI.

 

22 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів