30-хвилинний фільм презентували в межах проєкту "Втрачений Ужгород"

30-хвилинний фільм презентували в межах проєкту "Втрачений Ужгород"
Проєкт "Втрачений Ужгород. Відеоверсія" презентували 13 жовтня в обласному центрі Закарпаття. З 10 мініфільмів зробили один тридцятихвилинний, — розповіла Суспільному керівниця проєкту Галина Ярцева. За її словами, втілили відеоверсію "Втраченого Ужгорода" за гроші Культурного фонду. Вартість — понад мільйон гривень, - пише Суспільне Закарпаття.

 

10-річна Емілія Митрай зіграла роль художниці Лілі Орсаг у дитинстві. Дівчинка розповіла: "Вона була відомою художницею, вона дуже любила малювати, а її батьки їй не дозволяли. Це перші зйомки, але виступала я на сцені не вперше". Мама дівчинки Наталія Піцур знялася в епізоді про родину Кофман.

"Моя героїня – Емілія Кофман. Вона була відомою вчителькою фортепіано, вона давала приватні уроки, але в неї дуже складне життя було. І якось так все її життя було пов’язане із якимись перипетіями, складнощами із відвойовуванням власної оселі, власного майна. Тобто якось не стільки по творчій лінії вона могла розвиватися, скільки переживати особисті трагічні моменти", — сказала Наталія Піцур.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

14 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів