В Ужгородській міськраді сьогодні приймали колядників

В Ужгородській міськраді сьогодні приймали колядників
За доброю традицією привітати керівництво міста, працівників виконкому, депутатів прийшли діти прихожан Ужгородського греко-католицького кафедрального собору Мукачівської греко-католицької єпархії разом з Владикою Нілом, отцем Романом Курахом та іншими священнослужителями.

 

«Сімейна коляда» – уже традиційна різдвяна акція. Як розповів отець Роман Курах, до неї ретельно готуються. Учасники коляди – батьки разом із дітьми, які проходять у греко-католицькому соборі неокатехуменальну формацію, що має за ціль дати духовний фундамент і зрілу віру, допомогти сучасній сім'ї стати щасливою.

Колядують цими днями на площах, вулицях, у супермаркетах, установах та організаціях, де їм дозволяють – адже через коронавірус, на жаль, не всюди це можна зробити: так, не можуть відвідати сиротинці, будинки для літніх людей, лікарні, а це завжди робили.

У фоє Ужгородської міської ради виконували твори про народження Ісуса, бажали здоров’я, щастя, достатку, миру й злагоди, процвітання Ужгороду.

Божого благословення керівництву та працівникам міської ради, щоб була злагода в сім’ях, здорові рідні і близькі, побажав Владика Ніл, висловив вдячність міському голові Богдану Андріїву за добрі справи на благо Ужгорода.

Міський голова Богдан Андріїв, своєю чергою, подякував колядникам за велику радість, яку вони подарували, відзначив, що їхній виступ – чудовий і достойний бути почутим на великих сценах. Усі колядники отримали солодкі подаруночки.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів