Як оформити студентську візу для навчання у Польщі?

Як оформити студентську візу для навчання у Польщі?

 

Вища освіта - це важливий етап у житті будь-якої людини, яка хоче побудувати хорошу кар'єру та отримувати гідну заробітну плату. Саме тому багато хто бажає відправити свою дитину вчитися в інші країни, і Польща в даному випадку має багато переваг, тому що країна знаходиться рядом і нема великих проблем з мовою.

А студ віза в Польщу – це обов'язковий документ, який має отримати кожен майбутній студент. Оформити її можна у компанії «Віза Тут» – тут вам підкажуть, що для цього необхідно, які документи потрібно надати, а також швидко та професійно допоможуть заповнити анкету. А тому ви зможете за короткий термін отримати студентську візу.

Тонкощі оформлення студентської візи

Здобути вищу освіту в Польщі – це не лише престижно, а й відкриває величезні можливості у майбутньому. Так, людина зможе розраховувати на роботу в будь-якій країні Європейського Союзу, що є актуальним і перспективним для кожного.

Щоб отримати студентську візу, необхідно надати такі документи:

  • закордонний паспорт. Потрібен і оригінальний документ та копії всіх сторінок. Також знадобиться і український паспорт та копії;
  • анкета, яка і буде заявою. Її можна заповнити польською – це буде перевагою. Але також можна і англійською, і українською в транслітерації. Майбутній студент повинен поставити свій підпис у цьому документі, якщо він досяг повнолітнього віку. Але якщо студенту менше 18 років, підпис мають поставити батьки;
  • медична страховка;
  • документ, який підтверджує, що людина насправді вступила до польського вишу. Він надсилається поштою;
  • необхідно надати і квитанцію про те, що у вас уже сплачено навчання у вищому навчальному закладі;
  • буде потрібний і документ, в якому буде зазначено, де проживатиме студент. Це може бути кімната в гуртожитку, і квартира в оренду;
  • студент повинен мати можливість жити та харчуватися на території Польщі, а тому він має довести свою платоспроможність. Якщо він неповнолітній, необхідні документи, які доводять, що платоспроможними є його батьки і вони надаватимуть своїй дитині фінансову підтримку.

Якщо студент не досяг повноліття, батьки повинні надати свідоцтво про народження, оригінали та копії обох батьків, а також дозвіл на виїзд дитини за кордон від обох батьків.

Студент повинен мати близько 200 злотих – це ті гроші, яких має вистачити, щоб він міг повернутися додому. Також потрібні на місяць проживання в Польщі приблизно 700 злотих на місяць (тут не враховується плата за житло).

 

17 лютого 2023р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів