Стань розумнішим — навчайся в Польщі!

Стань розумнішим — навчайся в Польщі!
Приблизно сім років тому Польща гостинно відкрила двері для українських дітей. Польські університети, гімназії, ліцеї та навіть школи з радістю приймають українців, даючи їм якісну європейську освіту. А ця освіта допоможе знайти роботу за кордонами України та стати почесним громадянином ЄС. Хто не мріє про таке майбутнє?

 

Чому ж студенти віддають перевагу навчанню в польських університетах, залишаючи українські ВНЗ за бортом?

  1. Для вступу не потрібно здавати ЗНО. Більшість університетів Польщі приймають українців без зовнішнього оцінювання, вимагаючи тільки скласти іспит з польської чи англійської мов. Деякі точні спеціальності вимагають скласти іспит з профільних предметів. Наприклад, біологія, хімія чи математика. А для вступу на факультет мистецтв потрібно показати свої здібності. Наприклад, виконати творче завдання.
  2. Закінчивши вищий навчальний заклад Польщі, студент отримує європейський диплом. Він дає змогу працювати по всій території ЄС.
  3. По закінченню навчання студент має право подати документи на карту абсольвента (karta absolwenta), яка дає змогу після кінця строку візи залишатись на території Польщі ще 9 місяців, щоб знайти роботу.

Навчання в Польщі https://slavic-center.com.ua/uk/ - це взагалі просто та весело. Slavic Languages center - одна з провідних компаній України, яка відправляє студентів до Польщі. Вступ до ВНЗ, технікуму або ліцею, навіть до школи можливий з допомогою Slavic Center.

Вже на сайті ви можете переглянути список навчальних закладів, з якими працює компанія. Це допоможе приблизно вирішити, де ви хотіли б навчатись: місто, заклад, факультет та напрямок. А наступним кроком вже буде - записатись на безкоштовну консультацію. Менеджер відповість на всі питання щодо навчання в Польщі та організаційних моментів. Це стане вашим першим кроком у світле майбутнє.

Хай вам не буде страшно, тому що навчання в Польщі - це вірний напрямок руху. Освіта в цій європейській країні на вищому рівні:

  • класи та лабораторії оснащені сучасним обладнанням
  • бібліотеки мають величезний вибір літератури як сучасної, так і старих видань
  • до викладання запрошують спеціалістів з усього світу, щоб студенти дізнавались матеріал з різних країн
  • на території університетів влаштовують семінари та виставки, що є безкоштовними для студентів
  • університети влаштовують спортивні секції та гуртки з додаткових занять, щоб студенти розвивались душею і тілом, а не віддавали весь свій час конспектам

Навчання в Польщі - це мрія кожного. А Slavic Languages Center допоможе здійснити цю мрію. Компанія допоможе подати документи до ВНЗ, зібрати документи для візи. Центр пропонує своїм клієнтам курси польської мови, які розпочинаються вже в Києві. І сертифікат від Slavic Center дійсний у всіх навчальних закладах Польщі. Не зволікайте, запишіться на безкоштовну консультацію просто зараз!

 

07 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів