Кінологи поліції Закарпаття розповіли школярам про тренування своїх чотирилапих вихованців

Кінологи поліції Закарпаття розповіли школярам про тренування своїх чотирилапих вихованців
Учні-другокласники Ужгородської школи №6 ознайомилися з роботою фахівців Кінологічного центру ГУНП в Закарпатській області та мали нагоду побачити вміння та навички вівчарок під час пошуку ними прихованих речей. До Кінологічного центру поліції Закарпаття завітали другокласники Ужгородської школи №6.

 

Спершу поліцейські описали дітям особливості роботи Кінологічного центру ГУНП в Закарпатській області, а також розповіли про умови дресирування та утримання собак різних порід. А згодом діти мали можливість самі переконатися у корисних вміннях чотирилапих вихованців Центру – вівчарок Айзи, Зевса та Бехи. Перед собаками було завдання знайти заховані заборонені речі, які вони зазвичай шукають на місцях вчинення злочинів, а потім знаходили речі, приховані самими школярами. Демонстрування своїх вмінь, уміле виконання команд та затримання умовного злочинця викликали справжній захват школярів.

«Нас приємно здивувала зацікавленість дітей як до самих вівчарок, з якими ми прийшли в школу, так і інформацією про тренування собак та кінологічні школи загалом. Подібні зустрічі ми намагаємося проводити якнайчастіше. Адже це не лише розширює кругозір учнів, а й сприяє тому, що вони долають страх перед тваринами та й самі залюбки заводять домашніх улюбленців», - зазначив Іван Лешанич, начальник Кінологічного центру поліції Закарпаття.

 

06 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів