Голова Закарпатської ОВА відзначив тревел-блогерів за активну промоцію туристичного потенціалу

Голова Закарпатської ОВА відзначив тревел-блогерів за активну промоцію туристичного потенціалу
Популярні тревел-блогери Ольга Манько та Максим Узол відзняли 5 роликів про Закарпаття. Подружжя працювало в часи пандемії і зараз, у період війни, продовжує розповідати про Україну всьому світу.

 

«Війна вплинула на всі сфери нашого життя. Туріндустрія також зіштовхнулася з чималою кількістю викликів: зменшення обсягу потоків в’їзного туризму із одночасним збільшенням попиту на внутрішній туризм», – зазначив Віктор Микита.

Очільник області підкреслив, що сьогодні тревел-блоги є важливим і потужним елементом популяризації нашого краю, розвитку еногастрономічного туризму, просування крафтових продуктів та підтримки локальних виробників. У результаті це визначає показники економічної стабільності регіону і країни загалом, що безпосередньо впливає на рівень допомоги Збройним силам. Віктор Микита подякував Ользі Манько та Максиму Узолу за їхню справу, яка сьогодні надихає кожного боротися за нашу чудову й таку ще не пізнану Україну.

Під час зустрічі йшлося й про подальшу співпрацю та перспективні напрямки популяризації нашого краю. Насамкінець Віктор Микита вручив подружжю блогерів Почесні грамоти ОВА за вагомий внесок у промоцію туристичного потенціалу Закарпаття, створення позитивного туристичного іміджу області та активну громадську діяльність.

 

12 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів