У великодні свята поліція Закарпаття посилено патрулюватиме

У великодні свята поліція Закарпаття посилено патрулюватиме

 

Для того, щоб великодні свята на Закарпатті пройшли максимально безпечно та спокійно, працівники поліції працюватимуть, як і зазвичай, у посиленому режимі. Особливу увагу поліцейські звертатимуть на дотримання громадського порядку поблизу храмів, церков, каплиць, де відбуватимуться масові богослужіння та освячення пасок, - інформує Поліція Закарпатської області.

Разом із військовослужбовцями Нацгвардії, поліцейські нестимуть службу біля релігійних споруд, щоб простежити за порядком та для того, щоб кожен громадянин у разі потреби міг звернутися до них за допомогою.

Крім того, щоб гарантувати дотримання безпеки учасників дорожнього руху, збільшиться і кількість поліцейських патрулів на вулицях населених пунктів області. Нагадаємо, відповідно до повідомлення Закарпатської ОВА, на Великдень у Закарпатській області обмеження не вводитимуться: комендантська година запроваджуватися не буде.

Шановні закарпатці та гості нашого краю, будьте законослухняними, уникайте провокацій на релігійному ґрунті та обов’язково дотримуйтеся правил безпеки у разі оголошення повітряної тривоги. А поліцейські зроблять усе можливе для того, щоб великодні свята для вас пройшли максимально спокійно та безпечно.

 

15 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів