Закарпаття зустріло евакуаційний потяг із Краматорська Донецької області

Закарпаття зустріло евакуаційний потяг із Краматорська Донецької області
Про це повідомляє Закарпатська обласна військова адміністрація.

 

Напередодні до нашого регіону прибула 41 особа, з них 22 – дітей. Найнеобхідніші речі, домашніх улюбленців та іграшки прихопили із собою українці, які тікали від війни. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

«Частина з новоприбулих нарешті воз’єднається зі своїми рідними, які вже тривалий час перебувають у нашій області», – додав перший заступник керівника Закарпаття.

Евакуйованих мешканців Краматорська розселять у с. Родниківка Мукачівського району та в с. Вишково Хустського району. Місця тимчасового проживання для внутрішньо переміщених осіб обладнані всім необхідним. Тут люди знайдуть затишок і безпеку, яких давно прагнули.

Мирослав Білецький подякував обласним структурам – департаменту соціального захисту населення ОВА, Закарпатському обласному центру соціальних служб, рятувальникам, а також міжнародним партнерам із Гуманітарна місія “Проліска”, Червоний Хрест Закарпаття, NEEKA Ukraine, СОС Дитячі Містечка Україна, NGO Nehemiah Ukraine за традиційну підтримку та допомогу під час зустрічі і розселення евакуйованих осіб.

 

06 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів