«КнигоЛенд» відкрив нову книгарню в Ужгороді

«КнигоЛенд» відкрив нову книгарню в Ужгороді
7 вересня в Ужгороді запрацювала нова книжкова крамниця всеукраїнської мережі книгарень «КнигоЛенд». Вона розташована за адресою Проспект Свободи, 29.

 

Книгарня пропонує широкий асортимент книжок різних вікових категорій, серед яких захопливі пригодницькі романи, класична література, наукова фантастика, детективи, а також книги для професійного розвитку. Однією з особливостей крамниці є розширений вибір навчальної літератури, а саме підручників, методичних посібників та навчальних матеріалів.

«Ужгород — місто, що має багаті культурні традиції, і ми сподіваємося, що наша нова книгарня стане улюбленим простором для усіх поціновувачів літератури. Ми прагнемо створити затишну атмосферу, де кожен зможе знайти книгу за своїм смаком і насолодитися читанням. Окрім цього, у книгарні плануємо проводити презентації книг та інші культурні заходи, що дозволить нашим гостям сповна насолоджуватися літературно-культурним ком‘юніті», — зазначає директор мережі книгарень «КнигоЛенд» Ігор Зарудко. 

Книгарня працює щодня з 9:00 до 20:00 та запрошує всіх мешканців і гостей Ужгорода насолодитися книгами в затишній атмосфері та взяти участь у різноманітних культурних заходах.

«КнигоЛенд» — це всеукраїнська мережа сучасних книгарень, яка закохує у книжки. Мережа налічує 38 книжкових крамниць по всій Україні, пропонує широкий вибір літератури, затишні простори для читання та культурні події, що надихають. У серпні мережа поповнилася новою книгарнею в Самборі. Окрім того, книжкові крамниці працюють у Львові, Рівному та Івано-Франківську.

 

11 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів