В Ужгороді відбудеться обласний відбірковий конкурс ХVІІ Всеукраїнського фестивалю «ЧЕРВОНА РУТА–2024»

В Ужгороді відбудеться обласний відбірковий конкурс ХVІІ Всеукраїнського фестивалю «ЧЕРВОНА РУТА–2024»
 В Ужгороді відбудеться обласний відбірковий конкурс ХVІІ Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «ЧЕРВОНА РУТА–2024»

 

19 жовтня 2024 р. в Закарпатській обласній філармонії відбудеться обласний відбірковий конкурс ХVІІ Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «ЧЕРВОНА РУТА–2024»
Мета фестивалю – здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців по всій Україні, зокрема в глибинці, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену.
Фестиваль проводиться у два етапи:
Перший (відбірковий)
–      відбіркові конкурси в усіх областях України та м. Київ (проходять у парні роки).
Другий (заключний)
– фінальні конкурси і Гала-концерт переможців фестивалю в одному з найбільших міст України.
Фестиваль є конкурсним. Вступного внеску за участь у конкурсах та заходах фестивалю платити не потрібно.

Відбіркові та фінальні конкурси пройдуть серед солістів і гуртів у шести музичних жанрах: популярної, сучасної танцювальної, рок, акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору.

Мова пісень – українська.
Заявки з анкетами приймає КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради до 17 жовтня 2024 року включно на адресу: [email protected]
Деталі за посиланням: https://zakfolkcenter.info/news/oholoshennia-pro-provedennia-oblasnoho-vidbirkovoho-konkursu-khvii-vseukrainskoho-festyvaliu-suchasnoi-pisni-ta-populiarnoi-muzyky-chervona-ruta-2024/2024-09-11-17560
 

 

18 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів